Топ теми

Тя слагаше това под езика си всяка вечер! Резултатът – фигура, на която завидяха всичките ? приятелки!

Лятото е в разгара си, а вие още не сте се отърсили от последиците от пролетната умора. Върнете си жизнеността, укрепете имунната система, повишете нивото на енергия и всичко това – само с едно достъпно средство! В допълнение, то може да ви помогне бързо да отслабнете с 5 кг на седмица! За да поправите бързо фигурата си и да си възвърне доверието в собствената си неотразимост, препоръчваме ви да използвате това прекрасно средство. Все пак, не забравяйте, че следните условия трябва да са изпълнени: пийте по 1 чаша вода 15 минути преди всяко хранене – това ще ви помогне да контролирате нивото на апетит, да избавите тялото от всичко излишно и да се отървете от мазнините в тялото, без да навредите на здравето си.

СЪСТАВКИ
1 ч.л. морска сол
5 ч.л. кафява захар

ПРИГОТВЯНЕ:
Смесете морската сол и кафявата захар в съотношение 1:5. Съхранявайте готовото средство в добре затворен стъклен буркан. 

Всяка вечер слагайте една щипка от сместа под езика си и я оставете да се разтопи, но не с вода! Солта и захарта, приемани заедно по такъв начин, ще ви помогнат да регулирате нивото на захар в кръвта, да се справите със стреса, да възстановите баланса на минералите в организма.

Натрият, който влиза в тялото с кристалите сол, гарантира правилното функциониране на клетъчния метаболизъм по време на сън. И това е – ключът към по-добър метаболизъм и бързата загуба на тегло!

Източник: „За жената“

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *