Иво от Радомир се подобрява, туморът се топи

Резултатите от поредния контролен преглед на Иво Ивов от Радомир са най-добри от началото на лечението досега, съобщи сестра му Франческа. Момчето от няколко години се бори с изключително рядка форма на тумори. Организмът му произвежда образувания по гръбначния стълб като пръстен. До момента у нас и в Германия са му направени 6 операции.

„Бяха направени ядрено-магнитен резонанс, както и изследване на слуха. От няколко дни Ивчо си е в България. Изследванията обаче бяха разчетени едва този петък. Безкрайно щастливи сме да ви съобщим, че този път резултатите са по-добри от всички други и се надяваме така да бъдат и занапред. Туморът в лявата ушна кухина, с който се борим повече от година, продължава да се топи благодарение на химиотерапията, на която е подложен Ивчо“, съобщи Франческа.

Паралелно с изследванията на Иво е направена и поредната, шеста доза от лекарството „Авастин“. Вливането му ще продължи по решение на лекарите, докато положението бъде овладяно напълно. Предстои от немската клиника да изпратят епикриза, както и схема за продължаване на лечението.

За лечението на Иво помагат с дарения много радомирци, хора на изкуството, бизнесмени. А в това време момчето написа и книга със страшни разкази „Приятелите умират заедно“, която вече е на пазара.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *