Майка на две деца написа във Фейсбук „страх ме е“ и изчезна безследно

16-годишно момиче, което е майка на две деца, е в неизвестност вече повече от два месеца. Галя Георгиева e обявена за издирване от Интерпол, като на сайта на международната организация е посочено, че е видяна за последно на 28 април в провадийското село Бозвелийско. Там тя е живяла при баба си и дядо си, в чиято къща е отглеждала сина си на 2 години и бебе, което още няма навършена годинка. Баща на децата е младеж от друго село, съобщава Дарик. 

Родителите на Галя са разведени, като бащата е в чужбина, а майката се е преместила от Бозвелийско, разказа кметът на селото Живко Панев. „От съседи и близки на Галя разбрах, че им е писала няколко пъти във Фейсбук. Казала им е, че се страхува да се прибере и ще го направи, когато се уталожат нещата”, заяви Панев. Той обаче не знае какъв конфликт има между момичето и неговите баба и дядо, които са родители на баща му.

„Явно има контакт с друг мъж, който я е взел от дома. Най-вероятно е заминала с някое момче, с което живее тук някъде и се надяваме в скоро време да се обади”, смята Живко Панев.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *