Килърът на гарда на Очите с разтърсващи разкрития!

Специализираният наказателен съд остави в ареста Тодор Славов, който застреля гарда на Митьо Очите – Александър Алексиев. „Чувствам се застрашен в ареста. Има постоянни реплики към мен. Затворници ми казаха, че ще бъда изкаран с краката напред към Поморие”, каза Славов и поиска по-лека мярка за неотклонение. Съдът разпореди на прокуратурата да се вземат мерки за закрила на обвиняемия в следствения арест съобразно заплахите. Спецмагистратите обаче прецениха, че обвиняемият може да извърши друго престъпление и да попречи на разследването и оставиха старозагореца зад решетките. Решението може да бъде обжалвано в 3-дневен срок пред Апелативния специализиран наказателен съд.

Делото се гледа в София, тъй като на Славов бе повдигнато обвинение и като участник в организирана престъпна група за разпространение на наркотици, рекет и трафик на хора с тартор Божидар Кузманов – Кравата. Славов бе личен гард и шофьор на боса, който според източници на „Флагман“ в момента се намира в Гърция.

Интересното в случая е, че обвиняемият се намира в ареста на Бургаския затвор и е транспортиран до столицата единствено за гледането на мярката. След това той отново ще бъде върнат в зандана на ул. „Индустриална”, който според запознати е фрашкан с хора на Митьо Очите. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *