Двама нападатели се върнаха в „Септември“ /Сим/, старшията И. Тренчев търси защитник

Двама атакуващи футболисти се върнаха в „Септември“ /Сим/ и водят подготовка с третодивизионния отбор на базата в с. Крупник. На разположение на старши треньора Иво Тренчев са централният нападател Петър Янкулски и острието Кирил Георгиев, син на бившия играч на „Левски“ и „Славия“ Георги Георгиев-Карчо.

След участието си в сборния тим на Румен Стоянов за състезатели без професионални договори към клуба от Симитли се присъедини и Ибрахим Алим, който завърши миналия сезон при септемврийци в „Б“ група. Преотсъпен от ДИТ /Сф/ е вратарят юношески национал Илиян Узунов, който е родом от Симитли.

„В офанзивен план разполагаме с достатъчно изпълнители, но засега не мога да кажа същото за ситуацията в отбрана – коментира И. Тренчев. – Търсим централен защитник, надявам се да открием подходящ човек до началото на първите контроли”, допълни благоевградският специалист.

Той все още не може да разчита на бранителя Мартин Иванов, който се възстановява от травмата в коляното. „Септември“ започва серията спаринги срещу „Пирин“ /ГД/ на 23 юли, но тепърва ще се уточнява мястото на мача. Следват проверки в цикъл сряда-събота с „Марек“, „Септември“ /Сф/, „Беласица“ и „Вихрен“. Очаква се първенството в Югозападна „В“ група да бъде открито на 14 август.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *