Бременната Емилия е на ръба! Ще се справи ли без антидепресанти?

Емилия от две години насам води неравна битка за спасяването на съзнанието си. Всичко започва в края на 2014 г., когато родената в Гълъбово певица получава първата си паническа атака. „Усетих жестоко стягане в областта на гърдите.  В продължение на няколко страшни секунди не можех да си поема въздух. В първия момент реших, че съм получила инфаркт. Постепенно възстанових нормалното си дишане и осъзнах, че точно сега няма да се пренеса в отвъдното“, разказва след това Емилия. За съжаление ужасът се повтаря отново и отново.

Положението става нетърпимо и тя тръгва по доктори, които да открият какво не е наред в тялото й. “
„Публична тайна е, че мъжът й Коко Динев й посягаше доста често. Сигурно заради психическия тормоз се
отключиха и психическите й проблеми. Иначе много й знаеше устата, но не посмя да напусне насилника си и сега ще си сърба попарата“, съскаха оглушително змиите в чалгабизнеса. Обектът на нездравия им интерес се кълне, че никога не е яла шамари от мъжа си.
 
За нейно съжаление само с почивка и антистрес терапии не става и лекарите й преписват силни антидепресанти. Те дават резултат и Емилия е убедена, че е оставила зад гърба си най?лошото. Точно в този момент идва благата вест, че е бременна за втори път, пише „Уикенд“.
 
Но се явява нов проблем. По време на бременността тя получава абсолютна забрана да гълта антидепресанти. Нова и по?жестока депресия отпреди чука на вратата. Емилия този път трябва да се справя със собствени сили срещу паническите атаките. Като за начало тя моментално отказва всичките си участия по заведенията и се затваря у дома. Самият Коко Динев й нарежда да си седне на дупето, тъй като бременността й никак не е лека.
 
„През първите няколко седмици ми ставаше лошо и се скъсах да повръщам. Лекарите ме предупредиха да не обикалям по заведенията. Не съм свикнала да бездействам и от нямане какво да правя, започнах да се тъпча със сладко. За кратко надебелях с поне 20 килограма. Деформацията на тялото ми се отразява на психиката. Вече не знам какво да направя, но не мога да разчитам на лекарствата, които ме държаха във форма. Единствено мисълта, че създавам нов живот ме държи над повърхността“, оплаква се пред най-близките си Емилия.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *