Вижте в какъв лукс роди Есмер и колко хилядарки брои Благо /СНИМКИ/

В изключителен лукс и обгрижвана от светила в акушеро-гинекологията на Русия е родила Есмер Омерова – булката на бившия национал на България Благой Георгиев. Бащата на 3 деца даде мило и драго раждането на любимата му да премине възможно най-безболезнено и леко. 

За целта Джизъса и Есмер се довериха на клиниката „Мать и дитя“, която се намира в подмосковието. Многопрофилният медицински център е построен върху 42 квадратни метра в екологично чистия район Лапино. Медицинското обслужване в клиниката и качеството на медицинските услуги са считани за най-добрите в Москва и околността. Нейни пациенти са предимно руски богаташи.

В „Мать и дитя“ елитните родилки са обгрижвани само от водещи специалисти в областта на акушерството и гинекология в Русия – професори и доктори на медицинските науки, както и членове на РАН – Руската академия на науките. Клиниката по акушеро-гинеколия функционира на световно ниво, за да може всяка пациентка да помни раждането не като мъчително и болезнено събитие, а като най-щастливия момент в живота си, пише пик.

 Есмер е била настанена във ВИП-стая, в която е преминало и самото раждане. Родителите са имали възможност да избират измежду четири екипа от специалисти, като са се доверили на възможно най-скъпото трио – от топ светилата на болницата.

За тази екстра Благо Георгиев е заплатил 375 000 рубли, което в български лева е малко над 10 000. Това обаче е само цената на раждането, без болничния престой. Майката и синът й ще остана в клиниката 5 дни, за които футболистът ще заплати още 185 000 рубли. Сумарно всички болнични разходи по раждането на бебе №3 на Благо и първо за Есмер са за около 12 000 лева. 

Часове след раждането щастливите родители си размениха мили думи в „Инстаграм“. „Любов моя, благодаря ти, бе те има и че ми подари такъв прекрасен ангел“, написа футболистът. А Есмер му отвърна: „Моята задача е изпълнена – най-добрия подарък от Всевишния и от мен, за най-добрия съпруг и най-любящия баща на света“. 

 

 

Майката на Есмер е неотлъчно до нея в баровската болница, снимки на която можете да разлледате по-долу:

loading...


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *