Жената до Туньо отвръща на удара! Обвини дъщерите му в нещо страшно!

Валя Панова- жената, която беше до Трифон Иванов до сетния му дъх, избухна. Блондинката коментира поведението на дъщерите му и по-специално казаното от Галина Трифонова.

Пред „Всеки ден“ Валя Панова заяви, че се е отказала от първоначалното си намерение да съди щерките на покойния футболиста. Тя се чувства омерзена от казаното от тях. Неведнъж Галина я напада в мрежата и дори намекна, че тя е виновна за смъртта на баща й. Омерзена от случващото се, Валя заяви, че няма да съди Галя, защото е убедена, че Господ е единственият, който може да я осъди.

Тя изрази възмущението си от поведението на младата жена, заявявайки че се е загрижила за покойния си родител едва след смъртта му. Валя Панова попита Галина къде е била, докато баща й е имал финансови и здравословни проблеми. Половинката на Туньо заяви, че в най-тежките мигове от живота си той не е получил подкрепата на двете си големи дъщери.

Половинката на Трифон Иванов срази дъщерите му

Тя подчерта, че докато футболистът е преживявал най-трудните мигове в живота си, голямата му щерка е живеела спокойно в Германия.

Валя Панова не е единственият човек, учуден от внезапния интерес на Туньовите щерки след смъртта му. Запознати потвърждават казаното от нея, а именно, че дъщерите от първия му брак не са се интересували от него.

Както вече стана ясно в последните години от живота си, покойният футболист е имал финансови проблеми. За да спази част от имуществото си той предприел хитър ход. Прехвърлил автомобила и двата си апартамента на майката на Валя Панова. На практика в момента тя е собственик на имуществото му и дъщерите му остават без наследство.

Половинката на Трифон Иванов заяви, че тя е неговата законна съпруга, а не любовница, както твърдят децата му.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *