Жесток удар: Оцелял в Ница изгуби шестимата си най-близки в атентата

Баща не можеше да говори, след като разбра, че е загубил шестима от семейството си при атентата в Ница, пише „Републикан Лорен“.

Кристоф Лион отишъл на ваканция със съпругата си, сина, своите и нейните родители, когато се извърши зверството.

Всичките му шестима най-близки роднини са били убити от 19-тонния камион. 

Лион, от Лонгуи, североизточна Франция, пътувал до Ница със съпругата си Вероник (55), сина Мишел Пелегрини (28) и свекърите си Франсоа и Кристиан Локатели.

В Ница се засекли с неговите родители Жизел и Жермейн Лион.

По стечение на обстоятелствата всички те загинали, след като отишли да гледат зарята.

 

 

Трагична е развръзката и за семейството от Ница, чиято история прикова вниманието на света с надежда за щастлив край. Бащата, който издирваше 4-годишния си син и съпругата си след касапницата във френския град, при която загинаха 85 души, най-накрая разбра какво се е случило новината го срина, съобщава „Дейли Мейл”.

Тахар Межри отчаяно издирваше в целия град си Килиян, след като тялото на съпругата му Олфа беше открито на злополучния булевард „Променад де Англез”, през който терористът Мохамед Булел премина с бясна скорост с камион и прегази десетки хора.

Межри изпадна в истинска истерия пред болниа „Пастьор”, когато разбра какво се е случило с момченцето му. Той посрещна новината с вдигнати ръце и отчаян вик: „И двамата, и двамата”.

До него беше брат му Камел, който по-рано обясни: „Брат ми разбра, че жена му е мъртва, но синът му не беше там. Дойдох да му помогна. Претърсихме всички болницаи но не знаем къде е той, нямаме никакви отговори. Сега брат ми е вътре, днес направихме ДНК тестовете и мисля, че ще получим отговорите утре. Ще разберем всичко, но мисля, че момчето е мъртво”.

Все още много хора издирват близките си след терористичния акт в Ница. Търсенето тече усилено и в социалните мрежи.

loading...


10 деца са загинали при нападението. Други 5 се борят за живота си, заедно с десетки възрастни, пише Блиц.

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *