Последни новини за Цвети Стоянова

Цвети Стоянова е в пълна изолация от света точно един месец след като опита да се самоубие като скочи от шестия етаж. Свижданията при гимнастичката са сведени до минимум и единствено брат й Найден може да я вижда и то само за по няколко минути.

Причината за наложената картина са опасенията на лекарите хубавицата да не се зарази с вируси и бактерии, внесени от външния свят. Таткото Йордан сподели, че дори и той не може да се види с дъщеря си, която все още се намира в реанимация.

Мъжът разкри, че тенденцията е дъщеря му да се възстанови, но все още е рано за каквито и да било прогнози.

Думите му бяха потвърдени и от баба Цеца, която всеки ден е в болницата, за да се информира за състоянието на внучка си. Дори и възрастната жена, която й е като майка обаче няма достъп до нея. “Цвети е съзнание, но не говори. Все още няма задоволителен напредък”, сподели бабата, която всеки ден се моли на Богородица да бди над внучката й.

Тя е убедена, че и майката на Цвети я закриля от небето. Междувременно лекарите обявиха, че костите и гръбначният стълб на Стоянова са в прилично състояние, предвид тежкото падане. От удара обаче белият й дроб е пострадал сериозно и медиците правят всичко възможно, за да предотвратят евентуални усложнения, предават от България днес.

 Източник: „За жената“

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *