АЛЕНА ХВЪРЛИ БЪЛГАРИЯ В ШОК: Духът на Ванга избяга омерзен от България!

Духът на Ванга от няколко години не е на Рупите. Омерзен от приказките по адрес на прочутата ясновидка от Петрич, духът й решил завинаги да напусне границите на България, и по-специално местността Рупите край Петрич, пише вестник „Всеки ден“.

Приживе това място бе повече от сакрално за пророчицата. От там тя продължавала да закриля страната ни дори след смъртта си. Именно за това пожелала да бъде погребана близо до храма, който майстори изградиха по нейна инициатива.

„Думите и заветите на Ванга бяха жестоко преиначени. Много хора се облагодетелстваха безсрамно от смъртта й. Понякога чувам такива небивалици за леля Ванга, че ми идва да хвана човека отсреща, който ги разправя, и да му откъсна главата. Приписват й се неща, които не е изричала. Тя никога не е говорела за Сирия, нито за Брекзита, още по-малко, че руса жена ще изведе страната ни от кризата. Ванга не знаеше думата „Брекзит“, разказва най-известната българска астроложка Светлана Тилкова-Алена.

Тя е известна с умението си да пътува във времето и различните пространства, да вижда различни животи на индивида, както и да предупреждава за евентуални житейски грешки в сегашното прераждане. Многократно е посещавала родната къща на Ванга и има впечатления от първа ръка за дарбата й. Самата Ванга е помагала много на Алена. Двете са повече от приятелки – нещо като духовни сестри. Алена почти не е говорила за близостта си с Ванга, но е смутена от десетките „приятели“ на пророчицата, появили се в последните години.

„Леля Ванга наистина бе светица. Говореше на особен македонски диалект. Често до нея имаше преводач, който препредаваше думите й на дошлите за съвет и помощ. Този човек й беше назначен от окръжния комитет на партията. Имаше едно време такива организации, по-възрастните ги помнят. Но и партията има голям грях към нея. До последно я караха да работи и да гледа. Тя едва ходеше, а приемаше хора. Понякога я придържаха, за да има сили да гледа на дошлия. Ванга бе безскрупулно употребявана от комунистическата върхушка – с нея се фукаха и пред Съюза, през ден-два водеха делегации от „братски страни“, спомня си Алена.

Астролог №1 се заканва, че вече ще си записва в тефтер имената на всички, които говорят за Ванга, без дори да са я познавали. „Това са хора, които идея си нямат как нараняват духа, преминал в невидимия свят. Едва ли могат да си представят каква болка изпитва той и как му вредят. Ей за това на духа на леля Ванга му дойде в повече хорската суета и реши да напусне Рупите завинаги“, разяснява Алена.

„Ванга никога не е казвала, че жена ще оправи България, още повече че това ще бъде руса и амбициозна дама. Виждам, че в момента няколко българки се припознават като бъдещ лидер на нацията, но ще останат разочаровани. Събитията ще се развиват по начин, по който даже не са й предполагали. Почти всички ще останат зад борда на политическия кораб“, казва Алена.

Тя обаче е оптимист за България. Убедена е, че страната тръгва нагоре. „Като цяло идват по-добри времена за страната ни и за народа. Но ще уточня, че те няма да са еднакво добри за всички хора. Някои ще се чувстват перфектно, други – място няма да могат да си намерят. Такива са игрите на съдбата“, издава Алена. 
„Страната ни ще излезе от кризата след 2020 година. Промените в тази насока ще почнат още през 2017-а, но мъж ще ни ръководи“, категорична е Светлана Тилкова.

Кармичният водач на нацията искрено се забавлява с мераците на няколко популярни българки, които бързат да обявят, че те са призваните спасителки. Една от тях, чието име Алена умишлено не споменава, дори издала книга за петричката врачка.

Нещо повече – в съчиненията си стигнала дотам, че драснала пет-шест реда, в които описвала, че именно на нея и на нейния съпруг се пада честта да ръководят татковината ни. Петилетка след издаването на творбата русата амбиция се развела. Известният й съпруг, популярен политик, си хванал далеч по-млада от нея любовница, която дори му родила дете.

Така „съчинителката“ на спомени за Ванга била опровергана и наказана от съдбата, че се опитала да печалбарства на гърба на покойния феномен.

Алена е убедена, че подобна участ очаква и другите претендентки за стола на държавен глава. Сред тях има две-три фолк певици, журналистка, ясновидка, депутатка и кой знае какви още необявили се в публичното пространство мераклийки за почести и слава.

„Страната ни ще излезе от кризата след 2020 година. Промените в тази насока ще почнат още през 2017, но мъж ще ни ръководи“, категорична е Тилкова.

loading...


 

 

 

 

 

 

 

 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *