Младо семейство събра гости под лозницата и с оркестър и тежка трапеза чества кръщенка на дъщеричките си близначки

Технологът в обувна фабрика Васил Николачков и съпругата му Галя от с. Самораново, община Дупница, кръстиха  двете си рожби, близначките  Божидара и Саня, навръх рождения им ден, като отбелязаха двойния празник с голяма веселба.

Близначките се родиха на 16 юли миналата година и са голямата радост на младото семейство. Щастливият татко Васил Николачков  плати 250 лв. на оркестър, който весели гостите цял ден. Една от бабите на близначките – Соня Фудулска, грабна микрофона от певицата и изпълни няколко песни в чест на двете си внучки.

Щастливото семейство беше наредило трапеза под асмата в двора на къщата, гостите вдигаха наздравици в чест на близначките и техните родители, а купонът се вихри цял ден.

Таткото Васил Николачков с грейнали от щастие очи даде заявка близначките да имат и братче… Майката на двете сладурани Галя Николачкова мечтае те да са щастливи и да имат много късмет в живота. Семейството е сплотено, като тя се грижи  за децата през деня, а таткото поема „дежурството“ през нощта, въпреки че по цял ден е на работа. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *