Топ теми

Венета Райкова разкри тайната: Отслабнах със 7 кг. за 2 седмици благодарение на този сироп

Днешните жени постоянно прибягват до различни методи за сваляне на килограми, но един от тях е много ефективен. Това е консумацията на палмов сироп за отслабване!

Една от най-известните ни журналистки би могла да се похвали с изящна фигура благодарение на специална напитка.

Венета Райкова ползва от години палмов сироп за отслабване. Той стана хит главно от Анджелина Джоли, за която се твърди, че точно така е станала чак толкова слаба. Напитката обаче е прекалено силна, а Анджи е прекалила с употребата ? и поради това от известно време дори страда от липса на достатъчно тегло, пише Doctorbg.net.

Палмов сироп за отслабване стопява Венета Райкова

Венета Райкова е изящна благодарение на палмов сироп за отслабване

Смесвате 1,5 л. вода (преварена) с палмов сироп (10 суп. л.), сок от лимон (10 суп. л.), лют червен пипер (5 щипки) или джинджифил. Напитката вече е готова за пиене. Трябва да се отбележи обаче, че тези пропорции са за 50-килограмов човек. Това значи, че трябва да се увеличат при по-голямо тегло. Тоест за 100-килограмов ще са нужни 3 л. вода и съответно двойни съставки.

Полученият палмов сироп за отслабване се приема на дози. Хубаво е да бъде на три пъти през деня и 30 мин. преди да се яде. Обичайно се приема 10 дни, но може и по-малко, както и повече. Не е добре обаче да се пие повече от 2 седмици, както и цялата процедура да се прилага над 2 пъти годишно.

Венета Райкова е направила точно максимума и ефектът е бил мигновен. При Джоли обаче се е получил жесток ефект, понеже е прекалила с броя на дните.

Преди диетата е нужно пречистване на тялото, което се прави с 1 пакет английска сол, разтворен в 300 мл. преварена вода. Чак 30 мин. след изпиването на тази напитка може да се започне процедурата по смъкване на килограми.

След като се приключи с приемането на въпросния палмов сироп за отслабване, се прибягва до захранващ режим. Той продължава колкото е продължила и диетата. В случая на Венета Райкова това е 2 седмици.

По време на захранването се приема първоначално ориз, като 50 гр. се сваряват във вода от 500 мл. Това е за първия ден. След това вече могат да се пият зеленчукови сокове, фрешове, супи. Препоръчително е обаче да се избягва солта като подправка, защото тя води до задържане на вода.

„От години водя битка с килограмите. Като телевизионно лице съм длъжна да изглеждам добре. Затова винаги когато напълнея, прибягвам до палмов сироп за отслабване. Последния път свалих 7 кг. за 2 седмици, което беше наистина невероятно. Препоръчвам го на всички.“ – споделя Венета Райкова.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *