Страховита мистерия! Защо младият Стефан скочи от 13-ия етаж?

Трагедия покоси семейство от Враца в края на миналата седмица, когато 20-годишният Стефан Семков се хвърли от 13-ия етаж на жилищен блок в София и загина на място. Инцидентът стана в петък около 12.20 часа. В полицейския бюлетин пише, че младеж на видима възраст около 20 години се е самоубил след скок от 13-тия етаж на бл.115 в ж.к. „Гоце Делчев“. Сградата се намира до кръстовището на ул. „Луи Айер“ и „Сребърна“.

Стефан Семков е осиновеното дете на бившия преподавател по немски език в гимназията по търговия и ресторантьорство във Враца, съобщава konkurent.bg Домът на опечалената фамилия се намира под Околчица. Съседи твърдят, че бившият учител е много възпитан и уважаван в квартала, в който живее. Богомил е известен с благия си нрав, той пее в църковния хор.

Новината за самоубийството на Стефан го покрусила. Преди години смъртта разделила бащата от жена му – авторитетна учителка по френски език. Единственото, което в момента го крепяло, било да получи тялото на своя син, за да го положи в гробищата. До днес обаче тленните останки на младия мъж все още бяха в съдебна медицина в столицата.

Стефан е бил дружелюбен и работлив, до преди няколко месеца е изкарвал прехраната си в едно от заведенията за бързо хранене във Враца. Изненадващо за всичките си колеги, с които набързо се сприятелил, заминал за София. Никой от тях не може да повярва, че жизнерадостен младеж като Стефан може да сложи край на живота си.

Малцина в езиковата гимназия „Йоан Екзарх“, където е завършил средното си образование, могат да кажат лоша дума за младия мъж. Стефан е бил приет да учи в Стопанската академия в Свищов, където продължил образованието си.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *