Мощна компания санданчани разпуска в гръцкия курорт Ханиоти

Известни санданчани си организираха едноседмична почивка в курорта Ханиоти на гръцкия полуостров Халкидики. Сред избралите да релаксират на море в Гърция са шефката на ОДЗ „Първи юни” в Сандански Галя Вангелова, дъщеря й Мария Кротева – известна маникюристка, една от първите търговки, влязла в частния бизнес – Венета Георгиева, бизнесменът Йордан Гуров и любимата му Елена с красивата й дъщеря Емили. От Англия пристигна специално за почивката и санданчанката Теодора Спасова, която от 10 г. живее в Лондон. 

Веселата компания се наслади истински на страхотното съчетание на слънце, море и сянка, тъй като курортът Ханиоти е заобиколен от красива гора. Санданчани си резервирали стаи в 5-звезден хотел още през пролетта, това им осигурило ползване на отстъпка в цената.

Удивена от незабравимата почивка, Елена Богданова сподели: „Прекарваме си чудесно всеки ден. Незабравимо място за почивка е тук. Всяка вечер разпускаме по заведенията на по питие, а кристалната вода на морето ни зарежда допълнително. Даваме заявка, че отново ще се върнем на лазурното море под жаркото слънце, което е виновник да придобием тен на истински мулатки”. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *