Тинейджъри насилили групово съученичка, държали ръцете ? отзад

Групово блудство е било извършено в социалното заведение от семеен тип в Пловдив. В него са участвали 5 момчета и момичета. Най-големите момчета са били на 13, имало и две момичета на 7 г. и 9 г. които са били свидетели на сексуалното посегателство. 

Това съобщи зам.-председателят на общинската комисия с борба с обществените прояви на малолетни и пълнолетни Петко Василев, цитиран от „24 часа“. Той уточни, че ръцете на жертвата са били държани отзад и тя е била принуждавана да прави насила орална любов с момчетата от групата. 

По думите на Петко Василев, тъй като извършителите са малолетни, една част от тях са получили предупреждения, а с други са проведени беседи в центъра за превенция на противообществени пряви на малолетни и непълнолетни. Инцидентът е станал през януари т. г.

В края на учебната година пък четирима 14-годишни са станали причина за подпалване на заведение за бързо хранене. Те струпали пред него свои учебници и тетрадки и им драснали клечката. Пламъците обаче се прехвърлили върху стиропор, намиращ се до оградата на обекта, който пламнал. 

Идеята на учениците била, че запалвайки пособията си, се отървават от спомена си за 7 клас.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *