Защитник от Кочан отпадна от Лига Европа, нападател от Симитли под въпрос, вратар от Петрич сравни звездата на противника с нашенските бекове

Защитникът от село Кочан Атанас Зехиров отпадна от групата на „Берое“ за реванша в предварителния кръг на Лига Европа с финландския ХИК. Десният бек не отлетя с отбора за Хелзинки, тъй като се възстановява от контузия. Под сериозна въпросителна до последно ще бъде бившият младежки национал Радослав Кирилов. Симитличанинът се оплаква от травма и пропусна тренировките в последните два дни, но въпреки това се качи на самолета. Много вероятно е обаче крилото да остане на пейката тази вечер. Заралии трябва да наваксват хикса 1:1 отпреди седмица на свой терен.

Любопитен коментар направи на летището вратарят на заралии Благой Макенджиев. Петричанинът оприличи нивото на нигерийската звезда на скандинавците Тайе Тайво с това на нашенските бранители. Пролича си в първия мач, че финландците не ни превъзхождат с нищо, дори нещо повече – тотално ги надиграхме. Една нелепа грешка костваше гола във вратата ни. Не видях Тайво с нещо да е по-добър от всеки един български бек, въпреки че е играл в много по-големи отбори от нашия /б.а. „Марсилия“, „Милан“, „Динамо“-Киев/, заключи ексстражът на „Пирин 1922“.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *