Преслава в жесток любовен триъгълник – разпали бой между Фики и Гъмов

Отношенията между чалга дивата Преслава, актьорът Станимир Гъмов и половата шпага на поп фолка – Фики стават все по-сложни и заплатени. Дори според очевидец между Фики и Гъмов тизи дни се е разгорял горещ екшън. Ето какво точно твърди очевидец на скандалната саморазправа (без редакторска намеса): 

„Фики този път сериозно ще го отнесе заради мераците си към Преслава. Тя се дърпа, но Гъмов не приема отказ и й се натиска. Щом разбрал за сексуалните желания на Фикрет, настоящият любовник, гадже, или какъвто там се води на Преслава, Станимир Гъмов побеснял и без да говори с нея отишъл и изрекъл думи, които Фики дълго ще помни. Това се случило веднага, след като кукловодът разбрал, че на сватбата на Джена, любимата му Преслава и Фики са се държали доста фриволно и са се натискали пред всички гости в ресторанта. Той събрал смелост, след като ударил няколко стограмки и в яростта си забил такъв шамар на певеца, че Фики останал с отворена уста. 

Още от Биг Брадър знаем, че Гъмов не държи яростта си и тази постъпка го потвърждава.Тук късметът му е проработил, защото Стораро успял да  овладее нервите си и да не посегне на Гъмов, когото би размазал с един удар. Колкото и избухлив да е актьорът, той си има слабост и това е Преслава.Още във ВИП Брадър между тях прехвърчаха искри. След като излязоха от къщата двамата задълбочиха връзката си и станаха неразделни. Клюките носеха, че дори са пред сватба, но такава в крайна сметка нямаше. Преслава още топли леглото на Гъмов, или по-точно той топли нейното, понеже постоянно са засичани да се прибират в апартамента на певицата.“, твърди очевидец, цитиран от Хотарена.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *