Българка, срещнала очи в очи масовия убиец в Ница: 4 минути преди касапницата излезе…..

Чист късмет и голямо чудо е това, че четири минути преди трагедията в Ница, приятелката ми реши да се приберем в апартамента й. Излезе буря и ни провали идеята да ходим да хапнем нещо. Това ни спаси, каза пред Нова телевизия Ния Коцева, която е била по време на атентата  на метри от терора в Ница. 

„Бяхме на плажа и гледахме зарята, но излезе буря. Заради силния вятър, влизаше прах в очите ни. Излязохме на алеята, по която имаше много хора. Решихме все пак да се приберем до апартамента на една приятелка, който е на горната улица. Чист късмет и голямо чудо е това, че решихме да се приберем там. Разминахме се с около 4 минути от камиона-убиец“, разказва Ния.

„Веднага след като се влязохме в апартамента, видяхме че отвън тичат хора. Моят приятел каза: „Спокойно, французите сега са много притеснени! Веднага се панират“. Навън беше обаче адска какафония. Хора тичаха по улиците, падаха, вдигаха ги. 45 минути не можехме да разберем какво се случва. Нямаше информация никъде“, добавя жената, станала свидетел на трагедията.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *