Топ теми

35-г. благоевградчанин нахапа двама души, сред които и полицай, арестуваха го

Мъж от Благоевград нахапал двама души, единият от които полицай, е настанен в отделението за психично здраве на МБАЛ-Благоевград, съобщи БГНЕС. Първият инцидент е станал към 6.15 ч. тази сутрин в жк. „Струмско”. При спор, 35-годишният мъж захапал за носа опонента си. За щастие не успял да го отхапе, само оставил отпечатък от зъбната си захапка си на носа на нищо неподозиращия си сътрапезник.

На място е извикана полиция, нападателят е бил окован с белезници и заведен за консултация с психиатър в МБАЛ-Благоевград.

Закопчаният с белезници мъж е охраняван от 4-ма полицаи. В Спешно-приемно отделение на МБАЛ, докато чакат консултанта, макар и окован, „човекът-куче” с отчаян скок напред се опитал да захапе за гърдата единия от охраняващите го полицаи. Само нагънатата при сядането на дивана служебна униформена риза спасила полицая. След консултацията четирима полицаи едва удържали кандидата да ръфа човешка плът, набутвайки го в линейката на вътрешноболничния транспорт, която го транспортира за прием в отделението за психично здраве. 

Пълнолунието отключва психично нестабилните пациенти, предупредиха по този повод специалистите.  

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *