Изберете ябълката, която бихте изяли и разберете нещо интересно за себе си

Какво могат да разкажат за вас ябълките? Да, да! Не се изненадвайте – именно за вас и именно ябълките. Това, кой плод ще изберете, с кой се асоциирате, може да разкаже за вашите вътрешни архетипи. Ябълката е стара като света и дори в Библията точно тя е плода на познаването на Доброто и Злото. Така че, готови ли сте?

ЯБЪЛКА №1

Вие сте директен и честен човек. Никога не се опитвате да завоалирате истината, каквато и да е тя. Нямате задни мисли и съответно не кроите тайни планове. Не се страхувате да останете себе си, не слагате маски и може би точно в това се крие вашата невероятна способност да преживявате възходите и паденията. Вие сте щастливи в малките неща, не се тревожите твърде силно за нищо. Най-голямо удоволствие би ви донесла просто една здрава ябълка, което именно вие сами сте откъснали от дървото.

ЯБЪЛКА №2

Имате игрив характер, пълен с енергия. Скуката е ваш смъртоносен враг, а поради това и животът ви не е скучен – пълен с препятствия и приключения. Да ги търсите е ваше призвание. И дори всевъзможните истории и приключения ви намират сами, без особени напътствия. Всяко необикновено и изпълнено с впечатления преживяване ви носи радост от живота. Вашата ябълка е непременно в карамел, гарнирана с шоколад и ядки!

ЯБЪЛКА №3

Вие сте интересен човек. Така смятат всички хора около вас. Но самите вие мислите по друг начин. Присъщ ви е оптимизъм, въображение и усещане за красотата. И това вдъхновява хората. Всичко, което се случва в живота ви, е много интересно за другите. Вие сте убедителни, дори и ако не се опитвате да убеждавате никого. Най-вкусно за вас би било хубаво парче домашен ябълков пай, от който остава топъл и сладък послевкус.

ЯБЪЛКА №4

Вашият коз е надеждността. Като брониран „Ролс-Ройс“, като вграден гардероб, като скала, на която може да се разчита. Вие притежавате рядкото качество за баланс в мислите, чувствата и постъпките. Сдържани сте, но понякога тази сдържаност граничи със срамежливост. Повече слушате, отколкото говорите и това напълно ви устройва. Толкова верни и надеждни сте, че с вас може наистина да се влезе в огъня и във водата. Какво е вашето лакомство? Чаша горещ ябълков пунш – успокояващ, качествен, уютен и хармоничен.

ЯБЪЛКА №5

Радост! Когато ви види човек, изниква точно тази дума. Живеете живота си пълноценно,не ви е нужен адреналин. Животът е хубав и в това е неговата прелест. Вие цените вкусовете, формите, звуците и ароматите на всеки ден. Дори обичайното вече за вас е прекрасно и необикновено. Вие сами го правите такова. Още от момента на събуждането живеете всяка минута, харесва ви да се сливате със света. А най-искреното щастие е в простите малки неща. Като най-горещите ябълкови палачинки. Направо от тигана!

ЯБЪЛКА №6

Вие сте остроумни и проницателни. Имате пъргав ум и бърза реакция. Съобразявате в движение. Дори, ако не сте прекалено общителни, при необходимост ставате разговорчиви и жизнерадостни. Можете да сте и забавни, и интелектуални едновременно, което ви прави душата на компанията. Но към това вие не се стремите „по собствено“ желание. Просто умеете да забавлявате хората, нищо повече. Къде е вашата слабост? Чаша добро ябълково вино в компанията на сирене. 

Източник: actualno.com

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *