Благоевградските адвокати изпратиха в пенсия с тържество счетоводителката Райна Стоицова

Благоевградските адвокати се разделиха със счетоводителката си Райна Стоицова, която се пенсионира. Изпращането стана вчера в залата на адвокатската колегия, която бе украсена специално за случая. Председателят на Адвокатския съвет Иван Чолаков се обърна с мили думи към финансистката Рени, както всички й казват нагалено, и припомни, че тя е работила с 5 ръководства на Адвокатския съвет. Той й благодари за съвместната работа и пожела само хубави моменти занапред, които да отмерва с часовника, който й подари заедно с разкошния букет.

Трогната до сълзи, счетоводителка заяви, че ще запази само най-добрите спомени от 12-те години и 3 месеца, в които е била на работа с тях. „Това е 20 % живота ми и 32% от професионалната ми кариера. Благодаря на това ръководство и на този секретар, които ми поднесоха такава изненада“, каза тя.

Райна Стоицова остави като подарък на адвокатската колегия картина „Слънчев път” на художника Янко Янков, която харесала заради многото символика и знаци – пролет, път, отворена врата. Жестът бе приет с възхищение и аплодисменти от адвокатите, които един след друг се изредиха да я поздравят и да се чукнат с чаша вино. Адвокат Емилия Щерева обяви, че за нея ще бъде удоволствие, ако Райна Стоицова приеме офертата й за работа в счетоводния екип на болница ПУЛС. Пенсионираната служителка има време да помисли, като на първо време ще се отдаде на сладките грижи за внуците. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *