Биляна Гавазова разкри тайната на перфектната си фигура!

Биляна Гавазова се радва на перфектно тяло след раждането, благодарение на тази стара рецепта за отслабване.

Тази рецепта за отслабване била стара поне колкото пра-пра-бабите ни.  Добре забравена и неизвестна от години, тя се оказа чудото, с което водещата Биляна Гавазова успяла да отслабне за нула време и да върне перфектните си мерки след раждането.

Това, което трябва да се знае за тази природна смес за отслабване е, че с нея не само сваляме излишните килограми, но и не можем да напълнеем. Стига само да я консумираме по правилата пише doctorbg.net.

Ако сме на диета и искаме бързо отслабване, то тази смес се приема по веднъж всяка вечер, в течение най-малко на една или две седмици.

А ако ни предстои обилно хранене, заради празник или друг специален повод, на които знаем, че няма как да устоим, приемаме по една лъжица от сместа и преди самото угощение.

Така гарантирано няма да напълнеем и след като сме си отпуснали душичката да попируваме малко с приятели. Рецептата на тази комбинация за отслабване е много елементарна и също така евтина.

Необходимо е да имаме само една ябълка, корен от целина, сол, хрян на око и чаша пресечено мляко. Да, не сме объркали – млякото трябва да бъде пресечено.

Ябълката първо я настъргваме на едро ренде, заедно с кората й, а после я смесваме с настъргания корен от целина. Съотношението между двете съответно е 3:1. Към тази смес после слагаме и настъргания хрян, заедно с пресеченото мляко и малко солчица, само за вкус.

Този еликсир служи за намаляване на теглото от години и години, като също така е изключително полезен за здравето, заради всички посочени в него съставки, които са известни с лечебните си свойства и предимства за организма.

Не се помайвайте, а я пробвайте и може би също ще останете доволни като водещата.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *