Алена направи смразяващи разкрития: Кръв и прокоба тегне над…

Водата в Плиска има прокоба! Тя може да доведе до здравословни проблеми, твърди известната астроложка Светлана Тилкова-Алена. Само преди няколко дни проф. Божидар Димитров, шеф на Националния исторически музей, заяви, че водата е полезна, тъй като се предполага, че минава през сребърни земни пластове и така се пречиства.

„Астрологичните аспекти ни предупреждават, че в домовете на здравето в мига на избликването на водата са заложени проблеми с кожата, дихателни проблеми, стомашно-чревни проблеми, а също и безплодие, които са обвързани с кармичната разплата на тази година, в която е избликнала водата. Това не е случайно! Здравословните проблеми ще са неизбежни, ако хората пият от водата с вярата, че е свещена, къпят се с нея или още по-лошо, ако на това място и с тази вода се кръщават бебета”, заявява за в. „България днес” Алена.

„Категоричното ми мнение е, че водата не е лечебна, не е свещена, а е разболяваща и не бива да се използва за кръщаване, а още по-малко за пиене! Тук правя разделението, че не говоря за откритите нитрати, а за вреда, заложена в тази вода като кармично наследство заради изречени преди смъртта думи, която астрологичните аспекти ни разкриват и ни предупреждават да не ползваме.

Всеки има право на собствен избор, но ще бъде жалко, ако след години сред бебетата, кръстени сега с вода от кладенеца на базиликата, има хора, които не могат да създадат потомство”, казва още астроложката.

Тя споделя и още една информация, свързана с мястото. В пространството пред градската базилика на Плиска са били посечени близо седемстотинте човека от 52-та болярски рода. Кръв до колене е попила в земята, в кладенеца. Ужасът и страданието от предстоящата и неочаквана за боилите смърт са направили земята около Голямата базилика ялова, твърди Алена.

„Водата е отровена от проклятията на убиваните хора, които все още имат своята сила. Както ни каза хороскопът, Съдбата ни е дала знак заради часа на избликване на водата в кладенеца, че всеки, който я употребява за пиене или за кръщене, е възможно да остане бездетен, ако още не е създал потомство. За създалите потомство проблемите могат да са в половата система и в детеродните органи”, показва още астрологичната прогноза на Алена.
 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *