Петя Дикова взриви ефира: Ето ги новите свалки в Би Ти Ви!

Таен лексикон със забежки, свалки и флиртове в Би Ти Ви крие щерката на Сашо Диков и Аня Пенчева – Петя. Водещата на предаването „Cool…Т“ си направила лексикон като тези от тийнейджърските години. В него има въпроси от всякакво естество, на които попълващите го трябва да отговорят, пише „България днес“.Някои от питанките били доста смели, с въпроси от много личен характер, призна самата Дикова.

„Давала съм лексикона за попълване на почти всички колеги, включително на хора от ръководството на телевизията. Има въпроси като „Имаш ли гадже?“, „Харесваш ли някой от телевизията“, „Имал ли си връзка с някой от екипа“, сподели Петя. „Нали разбирате, че при това положение няма как да кажа какви са отговорите“, допълни със смях тя.

И без да разкрива подробности обаче, връзките и свалките в Би Ти Ви винаги са ставали достояние на светската клюка. Последната заформила се двойка на работното място са шефът на новините Венелин Петков и русото изкушение на спортната журналистика Николета Маданска, водеща в „Ринг-24“. Макар и да не говорят публично за връзката си, двамата са постоянно обсъждани от колегите си. Преди години Венелин Петков имаше сериозна връзка с колежката си от новините Гена Трайкова. Друга новинарка – Виктория Петрова, вече е официалната приятелка на спортния министър Красен Кралев. Преди него тя имаше връзка с колегата си от спортния отдел Петър Бакърджиев. И тази връзка уж трябваше да е тайна – докато папараци не ги изловиха.

Самата Петя Дикова е категорична, че нейното гадже със сигурност не е от телевизията и тя не му върти номера с някой колега. Приятелят й, с когото са заедно повече от две години, живее във Великобритания. Преди да почне да се изявява в българския телевизионен ефир, самата Петя учи там 4 години, като през цялото време майка й Аня Пенчева се хвалеше колко добра ученичка е. Дикова споделя, че в Англия било много хубаво, но тя била много привързана към родителите си и се върнала. Затова сега не искала да се мести при гаджето си и се надявала той да дойде да живее в България.

„Представете си, че тръгна да гоня любовта на живота си, кариерата. И изведнъж ми се обади мама и каже: „Не ми е добре, в четвъртък съм на лекар“. И аз какво, да й кажа: „Стискай, ще се прибера в петък“ ли?“, обясни мотивите си Петя.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *