Мика се омъжи в черна рокля

Голямата дъщеря на Христо Стоичков вече официално е госпожа Рамадан. Мика се омъжи вчера за бащата на детето си Айкут Рамадан, когото всички наричат Айки. Церемонията е била в съвсем тесен кръг, а булката е носела къса черна рокля на бели точки. Младоженецът е бил с къси панталони, като тоалетът му също е бил в черно и бяло.

Самата Мика се похвали със снимки в личния си профил в Инстаграм, към които написа: „Благодаря ви, че сте до нас в нашия специален ден“. Към снимките веднага заваляха поздравления. Булката показа и своята сватбена торта, която също е решена в черно и бяло – с много шоколад. Както „Всеки ден“ писа, тя очаква да роди момиченце през септември и признава, че апетитът й към сладкото рязко се е изострил, откакто е бременна.

За сватбата на Мика и Айки се очакваше да бъде грандиозно събитие, затова много от приятелите на двойката са изненадани от скромния й формат. Самите младоженци обаче неотдавна споменаха, че ще се оженят, преди да се роди бебето, но церемонията няма да е помпозна, а скромна и в тесен кръг. 

Фенове на Мика, които обичат големите и скъпи зрелища, се надяват, че тя все пак ще облече дълга бяла рокля, след като детето се роди.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *