Вратарят Хр. Бахтарлиев се завръща в Гърция 8 месеца след скандала

Вратарят Христо Бахтарлиев се завръща в съседна Гърция в състава на „Диагорас” /Дасохори/. При първата поява на стража в този отбр преди Коледа името му бе замесено в скандал и доби известност като казуса „Бахтарлиев”. Петричанинът беше уличен тогава, че е сменил три клуба в рамките на един сезон, след като игра за „Беласица” и фалиралия ФК „Серес”, преди да премине в „Диагорас”. Първоначално Христо и тимът отнесоха сериозна санкция, но впоследствие нещата се обърнаха на 180 градуса, съставът се върна скоропостижно в първата шестица, възстановиха и точковия му актив.

„Разбрах се с ръководството, от 1 август започвам тренировки”, обяви 30-годишният Бахтарлиев, който в един момент се двоумеше дали да спира с футбола, но размисли.

Нападателят от петричкото село Марино поле Стоян Николакиев също остава в четвъртодивизионния тим от Дасохори. „От ръководството са доволни от включването ми в плейофната серия и пожелаха да ме задържат. Стиснахме си ръцете, въпреки че имаше интерес към мен и от други отбори”, заяви 24-годишният футболист.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *