Софийският бизнесмен Ив. Арнаудов взема властта в „Пирин“ /ГД/

Бизнесменът Иван Арнаудов е новият спонсор на „Пирин“ /ГД/, чието име се пазеше в тайна до вчера. Официалното му влизане в гоцеделчевския футболен клуб ще бъде оповестено след днешната контрола с „Беласица“, която бе преместена от с. Кърналово в Гоце Делчев и започва в 18.00 ч. Предвидена е и среща с феновете на тима, които ще могат да задават въпроси относно бъдещето на пиринци.

Ив. Арнаудов пристига с нова екипировка за неврокопчани, поръчана веднага след постигането на договорката за поемането на клубната власт. Одеждите в зелено и бяло са на фирмата, която облича и „Левски“. Именно с тях ще играе отборът срещу комитите. Не е ясно дали след идването на столичния спонсор настоящият председател на управителния съвет Иван Близнаков запазва поста си.

Ив. Арнаудов е с корени от Гоце Делчев, но живее в София. Привързаността към града на родителите му е в основата на неговото обвързване със съдбините на клуба, чийто фен е от детските си години. Бизнесът му е свързан с търговия на широк спектър от стоки.

Вчера бяха подадени необходимите документи за ново общо отчетно-изборно събрание на „Пирин“ /ГД/. В днешния двубой се очаква повторният дебют на Иван Спахиев, който стана поредният възвръщенец в клуба. Той вече тренира с тима след привличането му от „Струмска слава“, където игра миналата пролет. Пред него и съотборниците му стои задачата да търсят възможно най-бързо изкачване във ІІ дивизия, каквато е целта, поставена от новия първи в „Пирин“ /ГД/. В близките дни в южния град пристигат още нови попълнения, между които и наличния състав старши треньорът Анатоли Тонов има задача да подбере най-доброто за новата кампания.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *