Драма в Разград и хикс между Лудогорец и Цървена звезда

Лудогорец и Цървена звезда завършиха при 2:2 в Разград в първа среща от третия квалификационен кръг на Шампионската лига, предава блиц. Първото полувреме започна с натиск на Лудогорец, а разградчани тотално смазаха съперника, позволявайки му да осъществи едва две по-сериозни атаки към вратата на Владислав Стоянов.

Натискът на разградчани даде резултат и Джонатан Кафу откри резултата в 43-ата минута, поемайки топката на около 40 метра от вратата на Цървена звезда, залъга трима бранители, а след това и вратаря на гостите, за да прати топката в мрежата му.

Минути след подновяването на играта на „Лудогорец Арена“ Александър Катай успя да изравни резултата, след като пое топката по десния фланг, преодоля двама защитници и я насочи към далечния ъгъл на вратата на Лудогорец за 1:1.

Попадението успокои гостите, които постепенно овладяха центъра на терена. Звезда направи пълен обрат в 67-ата минута след удар от дистанция на Гелор Канга, който изненада излезлия напред Владислав Стоянов за 2:1 в полза на шампиона на Сърбия.

Лудогорец успя да отвърне на удара четвърт час преди края, когато Козмин Моци изпълни бързо фаул и изведе Клаудиу Кешеру, който от малък ъгъл изравни за 2:2.

Минути преди края нервите взеха връх и на терена за малко не се стигна до бой, след като Джо Руиз изрита Светослав Дяков при борба за топката, гостите поххванаха контра атака, а след последвалото нарушение срещу Александтр Катай, Козмин Моци му поиска сметка.

До края на двубоя на „Лудогорец Арена“ имаше натиск на домакините, но той не доведе до ново попадение. Реваншът е на 2 август в Белград.

ЛУДОГОРЕЦ – ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА 2:2

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *