Как се забогатява бързо! Мъж паркира колата си пред хотел, отваря багажника и започва далаверата

Изправят пред съда в Кюстендил търговец, специализирал се в продажбата на цигари без бандерол. Районна прокуратура – Кюстендил внесе в съда обвинителен акт срещу кюстендилеца Емилиан И. Давидков за държане на акцизни стоки – цигари без бандерол, в големи размери.

Папиросите били открити в багажното отделение на управлявания от мъжа лек автомобил „Шкода“, паркиран пред хотел в центъра на Кюстендил, а продължилото претърсване показало, че колата му е превърната в своеобразен магазин. Част от цигарите били намерени в апартамента на Давидков  в кв. „Запад“.

Според експертите контрабандните цигари са на обща стойност 4792.50 лв. Според държавното обвинение това не е първото подобно провинение на Давидков, който през 2012 година е осъждан за контрабандната търговия с акцизни стоки, а сегашното му нарушение е в годините на изпитателния срок по първата присъда.

Ще поискаме ефективно наказание за Давидков, казаха от държавното обвинение и допълниха, че обикновено след първата присъда контрабандистите на цигари се отказват.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *