С торта с миньони и огромна пинята с лакомства близначките на бизнес семейство Цъвкови празнуваха 8-ми рожден ден

Невероятен 8-ми рожден ден организираха за дъщеричките си близначки бизнес семейството Дарина и Тодор Цъвкови, собственици на шивашки цех в Сандански. За тържеството мама Дари с много любов лично украси детската маса, където рожденичките Ани и Теодора посрещнаха най-малките гости.

На богато отрупаните с мезета и деликатеси маси се настаниха чичото на Ани и Теди Кирил Цъвков и половинката му Цветелина, щастливите баби Мария и Марияна, вуйчото Александър. Дядовците Валентин, Златко и татко Тошко вдигнаха тост с гостите за здравето на двете сладурани.

Сред уважилите поканата на домакините да споделят празника на двете им дъщерички дойдоха собственичката на оранжерии Славка Малакова със сина си Димитър, администраторката в неврологично отделение Юлка Кукова и дъщеря й Йоана, съпругата на счетоводителя Илия Петров – Десислава Шуманова, и дъщеричките им Диди и Дени, известната санданска певица Ива Богданова с 3-годишната си дъщеричка Мария, собственичката на кафене в Сандански Десислава Димитрова и дъщеря й Ася.

Най-голяма бе еуфорията, когато децата се събраха около голяма пинята с лакомства, които се сипеха от нея, а малките гости се състезаваха кой повече ще събере в торбичката си. Щастливите рожденички получиха много подаръци, а бабите и дядовците се отчетоха с парички.

Нетърпеливи да я опитат, всички малчугани се включиха в гасенето на свещичките на приказната торта с героите от „Миньоните“. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *