ТАКА НИ УПРАВЛЯВАТ! Министърка носи 50 бона по себе си, скандализира по сандалки в Народното събрание

Правосъдният министър Екатерина Захариева е най-скъпият член на правителството на Бойко Борисов. Блондинката носи по себе си ежедневно минимум 50 000 лева, като става въпрос не толкова за дизайнерските й дрехи и обувки, а за аксесоарите.

Захариева се движи непрекъснато с очила на прочутата марка „Долче и Габана“, които струват между 2000 и 3000 лева, при това само ако се брои рамката им, но не и диоптричните стъкла, които в най-добрия случай са не по-малко от 2 бона.

По-интересното е какво виси от ушите на министърката. Миналия петък тя се появи в Народното събрание, накичена с уникални обеци, с по 3 диаманта на всяка. Не става въпрос за малки камъчета, чиято цена варира между 10 и 15 хиляди лева в бижутерските магазини, а за лукс за над 25 бона, ако се съди по добрия им размер. От години се знае, че Захариева има доста изтънчен вкус и залита по скъпото, но в действителност никой досега не предполагаше, че се фука с диаманти, вероятно подарени от мъжа й. Роклята, с която Екатерина Захариева се появи, за да отговаря на депутатските питания, също е бутикова, но тъй като не разпознахме точната марка, ще заложим на предположението, че я е купила за не по-малко от няколко стотачки.

Въпреки че действително е стилно облечена, министърката все още явно не може да се научи на правилно следване на протоколните принципи за външен вид, защото миналия петък дойде в Народното събрание по боси крака. Изискванията на етикета в такава институция са да бъде обута в чорапогащи и да носи обувки.

Тя не само бе оставила найлона вкъщи, но и си позволи да се появи пред народните избраници със сандали, тип джапанки с каишки, от които се виждаше идеалнияj й педикюр – недопустим гаф в протокола.
Факт е обаче, че и крехките й летни сандалки също не са от евтините и в магазините се намират за не по-малко от 300-400 лева. В същото време по съдилищата е забранено да се влиза дори по дънки, а задължително в жегите трябва да се носи панталон или дълга под коленете пола от жените и риза с дълъг ръкав – за мъжете.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *