ТРАГЕДИЯ! Издъхна 42-г. мъж, който полетя с АТВ в пропаст край Яхиново

Почина 42-годишният Александър Славков от дупнишкото село Яхиново, който пострада тежко при катастрофа с АТВ. Той е издъхнал снощи в столчният институт „Пирогов“. 

Както struma.bg писа, Славков тръгнал с четириколката да изкачва стръмен участък край  село Яхиново с наклон около 60 градуса, не успял да я овладее и паднал с нея в дълбока пропаст. При приземяването АТВ-то го притиснало. С тежки травми Славков бе закаран с линейка до частната болница в Дупница, тъй като медиците не могли да качат до втория етаж на общинската, където е скенерът, 150-килограмовия мъж. След преглед в частната болница със счупвания по цялото тяло Александър Славков бе транспортиран по спешност за „Пирогов”, където за съжеление снощи издъхнал.

Последното му желание е било да бъде погребан в Пиперево. В началото на селото се намира неговата автокъща, която е най-голяма от всички, които са позиционирани на Е-79, на изхода на Дупница по посока София, и се отличава с ефектна архитектура. Негови роднини по майчина линия са собственици на половината от МОЛ-а в Перник. 

Погребението му ще бъде утре от 12,00 часа в село Пиперево, община Дупница.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *