Орлетата орисани за 0:0 под свирката на рефера в първия мач за сезона

Роденият във врачанското село Бели извор съдия Станислав Ставров взима първия официален мач на ОФК „Пирин“ за сезона в неделя късно вечерта срещу „Черно море“. Статистиката сочи, че орлетата бяха орисани за 0:0 в двата мача от миналото първенство под неговата свирка – на гости на шампиона „Лудогорец“ на 19 септември м.г. и у дома с „Монтана“. Съперникът „Черно море“ също не може да се похвали с победа след онова 1:1 с „Литекс“ на „Тича“ на 1 декември 2015 г., с което се изчерпват засичанията с този арбитър на благоевградчани и моряците в предходните 12 месеца.

Другият представител на футболната Темида извън групата на международниците, който се дореди до наряд на старта на новосформираната Първа професионална лига, е варненецът Драгомир Драганов, избран да изведе ранния сблъсък в последния ден на седмицата между „Левски“ и „Монтана“. Допълнителен асистент зад вратите на Герена е Стефан Апостолов. За реда в треньорските зони и за смените ще се грижи в ролята на четвърти благоевградчанинът Драган Стойков-Пикси, а бригадата ще оценява мениджърката на Съдийската комисия и негова съгражданка Илонка Джалева.

Топреферът на Пиринско Ивайло Стоянов влиза в шампионата устремно с пловдивското дерби „Ботев“-„Локомотив“, което се играе в събота на ст. „Лазур“ в Бургас. Резервен арбитър е санданчанинът Мирослав Максимов. Два часа по-късно кумът на Стоянов – Георги Кабаков, извежда на „Лудогорец Арена“ в Разград новаците „Дунав“ и „Верея“. Първенството се открива днес в Пловдив с мача между „Локомотив“ /ГО/ и „Нефтохимик“ с главен Николай Йорданов, а в 21.15 ч. един срещу друг на „Армията“ се изправят ЦСКА-София и „Славия“ под ръководството на Никола Попов.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *