Топ теми

Признаци, които говорят за лоша карма на дома ви

Дом с благоприятна карма съгласно Фен-шу позволява на обитателите да живеят в хармония с вселената. Хора в такива домове живеят под защита на всички нива и могат да разчитат както на физическа така и на духовна помощ. Ако дома има лоша карма то в него възникват постоянно проблеми, пише zajenata.bgл

Съществуват няколко признака за наличие на негативна карма. Взимат се под предвид следните битови проблеми които се случват в дома.

Входната врата

Постоянните проблеми с ключалките, често губене на ключове, това са признаци за неблагоприятна карма в дома. Съгласно Фен-шу проблеми с входните врати се случват в домове където обитателите се ненавиждат или са деградирали като личности и не желаят да се развиват.

Покрива и водопроводната инсталация

Ако в дома ви постоянно се разваля водопроводната инсталация или постоянно тече покрива, тези симптоми говорят за лоша карма.

Пожар

Това е знак за лоша карма, в по- голямата си част от случаите предсказва, че живущите в този дом са се отделили от своите истински цели. Това е знак, че всичко трябва да се промени в този дом.

Кражба

Според Фен-шу това се дължи на факта, че някои наематели или собственици са получавали пари по нечестен начин и дошло време да се разплатят

Насекоми

loading...


Предсказва, че повечето обитатели на сградата имат лоши мисли и намерения.
Ако във вашият дом се случват тези неща е желателно да потърсите компетентни хора които могат да изчистят дома ви от лошата карма, или да ви споделят начини как да го направите сами.

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *