Р. Иванов отписа „Пантракикос“, приближава се до „Вихрен“

Халфът от санданското с. Склаве Руслан Иванов затвори страницата „Пантракикос” /Комотини/, преди да я е отворил. 29-годишният полузащитник имаше уверението на мениджъра си, че до средата на тази седмица ще дойдат позитивни сигнали от току-що изпадналия от гръцката Суперлига отбор от Комотини. „Пантракикос” обаче стартира лятната си подготовка, без да афишира интерес към българина, който продължава да чака добри новини отвъд Промахон, докато се готви с родния „Вихрен”.

„Нещата с „Пантракикос” явно няма да станат, разбирам, че и там има финансов проблем, след като се разделиха с гръцкия футболен елит. Чакам още ден-два знак от мениджъра, работещ на гръцкия пазар, защото време не остана. После ще мисля за вариант у нас”, коментира Р. Иванов, давайки да се разбере, че „Банско” и „Вихрен” са сред тимовете, в които евентуално би продължил кариерата си.

В същото време предводителят на курортистите Стойко Найденов не крие, че има остра нужда от играч с опита и футболните параметри на Руслан Иванов. Последните 6 месеца халфът изкара на остров Крит, защитавайки цветовете на тамошния „Епископи” /Ретимно/, с който завърши на 13-а позиция в група „Д” на Гама Етники, еквивалент на нашенската „В” група. Паралелно с това отборът с триото Радослав Бачев-Виктор Шишков-Руслан Иванов в състава си спечели купата на о-в Крит след дузпи с 5:4 срещу „Александруполис”. Любопитно е, че към януари 2016 г. авторитетният немски сайт за футболни трансфери „Transfer markt” оценява Руслан Иванов, който на практика е свободен агент, на 35 хиляди евро, докато най-високата пазарна стойност на бившия футболист на „Вихрен”, „Банско”, „Пирин” и „Видима” е била 200 хил. евро, фиксирана на 21.02.2012 г.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *