Гастарбайтери в Англия се венчаха в Сандански пред 300 гости, вицепремиерът Кр. Каракачанов и зам. министър С. Петрова играха хоро на сватбата им

Влюбени санданчани долетяха от Лондон и вдигнаха в родния си град сватба за чудо и приказ. Дъщерята Мария на общинския съветник Светослав Иванов и съпругата му Мария и синът Николай на Илия и Ирина Филипови, които също живеят в Англия, се венчаха в храм “Свети Георги Победоносец” пред 300 гости от България, Колумбия, Холандия и Англия.
На младото семейство кумуваха техните приятели Веселина Дебренлиева и Кирил Филипов. Сред гостите на сватбата бяха депутатът от Сандански Атанас Стоянов, вицепремиерът и военен министър Красимир Каракачанов, зам. министърът на труда и социалната политика Султанка Петрова, депутатът Юлиан Ангелов и др.
На тържеството в ресторанта булченския букет хванаха шаферката и кумата. Приятелките на Мария – Юлия Попдимитрова, Евелина Николова, Аделина Стоименова, Магдалена Гергушка, Венцислава Иванова й поднесоха една от най-приятните изненади на вечерта – изпяха специално за нея песента “Мария” на “Тоника” и събраха аплодисментите на всички гости.
След многобройните поздрави и наздравици към 2 часа купонът се пренесе в пиано бара.
Младото семейство Филипови отложи медения месец за ноември. Двамата избраха да се насладят на едноседмична почивка в Малага, един от най-големите курорти на Южна Испания със 160 км плажна ивица.
Вчера на сесията на ОбС щастливият баща на булката Св. Иванов почерпи колегите си съветници за сватбата на дъщеря си. Пожеланията на всички бяха догодина да почерпи по-щедро за внуче.
ИВАН ПЕТРОВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *