Грешките на мъжете, поради които остават сами

Просто човек рядко допуска простите неща като основна причина и дълбае в несъществуващи желания и мисли. Защото, всъщност жените не искат толкова много! Когато обичат, те обичат с цялото си сърце и са готови на всичко за своята любов. Но не и, ако са на лице ето тези 3 фактора. Заради тях, рано или късно, всяка жена ще прекрати връзката си!

Ограниченията

Това, че тя ти подарява любовта си, не означава, че и волята й ти принадлежи. Мъжете често приемат половинката си като собственост, с която по право могат да се разпореждат. Не се виждай с тази, спри цигарите, няма да обличаш толкова къса пола, боядисай си косата черна, защото не обичам блондинки… И ред подобни „може“, „не може“, „недей“, „направи“. Не става така! Или поне не за дълго, защото тя съвсем скоро ще усети, че се задушава. И ще потърси своя „чист въздух“.

Приемането за даденост

Момчета, нищо не е вечно, нищо не ви се полага, никой не ви е длъжен да се грижи за вас и да ви обича до края на живота си. Няма такива работи. За любовта човек трябва да се бори ежедневно. Започне ли да пренебрегва грижите за нея, тя просто увяхва. Точно като красивото цвете, което радва с цветовете си, но умира, ако не го поливаш редовно. Не обичате цветя? Тогава не ги взимайте вкъщи!

Застоят

Както всяко нещо в този живот, връзката също трябва да се развива. Или най-малкото – да бъде интересна. Не може да ходиш 5 години с едно момиче и още да се чудиш дали да заживееш с нея. Или го искаш, или не. Ако не го искаш, не й губи времето! Другият основен проблем при застоя е, че тя не се чувства желана. А това е основен фактор да я задържиш. И не става въпрос само за романтика, доста мацки не си падат по такива неща. Говорим за способността да накараш партньорката си да се чувства единствена и неповторима за теб. А това няма как да се случи, ако я сравняваш, ако намираш идеите й за общото ви време за глупави, ако не искаш отношенията ви да вървят напред, пише beu.bg.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *