HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

МАСОВО МЕЛЕ ПРЕД НОЩЕН БАР В ПЕТРИЧ! Обърнаха кола по таван, паника заради опасност от взрив, полицаи отцепиха района

Сигнал за преобърната по таван кола на паркинг на заведение в близост до кметство Петрич вдигна по спешност екипи на полицията и пожарната. „Наш екип е престоял на мястото на инцидента около двайсет минути. Повикан е заради теч от преобърнатия автомобил и реална опасност той да се възпламени“, информира шефът на петричката пожарна ст. инспектор Стоян Тилев.

Колата е преобърната вследствие бой между две компании, които са спречкали още вътре в нощния бар на питейното заведение. Боят прераснал и отвън на паркинга, където била колата на единия от скандалджиите. Няколко души от едната компания обърнали колата по таван с цел противникът им да не може да си тръгне от мястото. Отново последвало яко меле.

През това време от преобърнатата кола започнало да изтича масло и гориво. Това накарало част от побойниците да побягнат, след като преминаващи през мястото на инцидента петричани подали сигнал за обърнатата кола и масовия бой на паркинга на заведението.

При идването на екипа на РУП – Петрич е установено наистина изтичане на гориво. Те повикали на помощ пожарната, която е престояла около 20 минути на мястото, пазейки района от възможен взрив на колата. До това обаче не се стигнало, тъй като тя била обезопасена с помощни средства на пожарната.

ВЕНКО СТЕФАНОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *