Начинът, по който партньорът ви показва привързаност, разкрива какво цени у вас

Казването на „Обичам те“ е възможно най-лесният начин да уведомите някого, че ви е грижа за него, но това не е единственият начин. Когато става дума за изразяване на емоции, всеки е различен. Докато някои използват думи, други разчитат повече на действия и жестове. Начинът, по който половинката ви показва привързаността си може да е същата като вашата, което може да ви разтревожи за връзката ви и да ви накара да се почувствате по-малко желани. Идентифицирахме 6 начина, по които хората показват обич към партньорите си, без да използват думи, и разчетохме какво означават.

1. Слуша ви като „личния ви дневник”

Ако вашият партньор е готов да ви изслуша и да ви утеши както в тъжните, така и в щастливите ви дни, не само е отличен слушател, но това също подсказва, че цени доверието във вашата връзка. Позволявайки ви да намерите отдушник в него, партньорът ви се опитва да направи връзката между вас по-силна и по-честна.

2. Обича гушкането толкова, колкото и вие

Когато сте влюбени, гушкането е една от най-големите радости от това да сте в една връзка. Ако партньорът ви обича да се гушка толкова, колкото и вие, това означава, че също му харесва да прекарва качествено време с вас и освен това цени интимността в отношенията ви. Не само това, случайните целувки по челото и прегръдки отзад също са знак за това, че се опитва да ви каже колко сте важна за него, без всъщност да каже и дума.

3. Насърчава ви да постигате целите си

Това, че сте във връзка, не означава, че сте с партньора си през цялото време или да му изпращате съобщения 24/7. В края на деня сте два отделни индивида с различни цели и мечти. Ако вашият партньор ви насърчава да отделите повече време за постигане на целите си, вместо да се оплаквате, че той не е в центъра на вниманието ви, това означава, че цени личното ви пространство. Разбирането, че половинката ви също има живот и правото да преследва собствените си мечти, е знак за зрялост и истинска любов.

4. Помага в домакинските задължения

Ако партньорът ви няма нищо против да се занимава с прането всеки ден или да върши редовно домакински задължения, това е знак, че ви счита за равна на себе си, за своя равностойна половина. Наистина е трудно да намерите някого, който цени равенството в една връзка, така че ако сте открили своя специален човек, не го изпускайте!

5. Няма нищо против да говори за вас с близките си

Най-ясният знак, че партньорът ви не се държи незряло с вас, е да го видите да говори с приятелите и семейството си за вас. Ако няма нищо против да разкаже на другите за вашата връзка, това означава, че цени ангажираността и че е с вас заради всички правилни причини. Вижда бъдеще с вас.

6. Показва публично привързаността си всеки път, когато излезете

Случайната публична проявя на обич е добре, но ако партньорът ви го прави  непрекъснато, това може да е червен флаг. Да искате да покажете връзката си на другите е знак за несигурност и ако човекът до вас ви просто не знае как да държи ръцете си далеч от вас, дори на публично място, това може да означава, че силно ви желае. Как да кажете на половинката ви, че я обичате, без да използвате думи? Били ли сте някога във връзка, в която партньорът ви не е давал много гласност по отношение на чувствата си? Как се справихте с това?

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *