НОВ БИЗНЕС ОПИПВА ПОЧВАТА В ПИРИНСКО! Столична компания пробива през АУБ пазара в Благоевград с 20 електрически тротинетки, но със „солена” цена – 13 лв. за час

Българска компания за споделяне на електрически тротинетки избра Благоевград като първия град извън София, където да позиционира симпатичните и екологични превозни средства.

Вчера първите 20 тротинетки пристигнаха в Американския университет и бяха паркирани на 5 места в двора на кампуса, а идеята е следващата пролет да бъдат докарани още тротинетки, които вече ще се ползват и от жителите на Благоевград. За да ги ползват студентите на университета, всяка сутрин те ще бъдат вадени, а вечер – прибирани. Студентите ще могат да се възползват от услугата и извън районите на кампуса и университета, но паркирането ще може да се осъществява само на локациите в „Скаптопара“ и около централната сграда на университета в центъра на Благоевнград.

Цените за услугата в Благоевград ще бъдат 1 лв. за отключването, след което ще се плащат по 20 ст. на минута ползване, което прави цената доста „солена” – 13 лв. за 1 час с отключването. За студентите от АУБ има възможност за отстъпка от 26%.

ВАНЯ СИМЕОНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *