Пълнени камби с кашкавал

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
камби – 8 бр.
лук – 1 бр.
моркови – 2 бр.
кашкавал – 150 – 200 г
яйца – 8 бр.
сол – 1 ч.л.
краве масло – 1 – 2 с.л.
олио – 2 – 3 с.л.
чубрица – 1 ч.л.
магданоз

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Лукът и морковите се нарязват на ситно и се задушават за 10 мин. в тиган с малко олио и сол.

Камбите за ястието се почистват от семките и се нареждат в тава за печене.

Пълнят се със задушените моркови, лук, кашкавал на малки парченца, сол и чубрица.

Яйцате се слагат цели в камбите като се внимава де не се разтекат /това става като яйцата се чупят в чашка/.

Поръсват се пълнените камби с малко сол и чубрица /магданоз/.

Поставя се по малко масло върху тях и се пекат за 15-20 мин. на фурна 200 г.

Сервирате поръсени с магданоз!

Пълнените камби с кашкавал са много вкусни.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *