HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ПЪРВО И САМО В STRUMA.BG! Актьорът Христо Гърбов падна в капана на верижния сблъсък на Е-79, хореограф на „Като две капки вода” едва не пропусна репетиция за днешното шоу /СНИМКИ/

Актьорът Христо Гърбов попадна вчера в капана на зрелищната катастрофа на главен път Е-79 в района на полигона, за която struma.bg първи съобщи. Сблъсъкът между цистерна и „Фиат“ предизвика верижен сблъсък и огромно километрично задръстване.

Шоуменът търпеливо чакаше в колата, само за момент слезе и попита дали ще чака дълго, защото бърза за телевизионно предаване.

В капана на катастрофиралите коли попадна волейболистът на ЦСКА Иван Петров, водач на лек автомобил „Ауди“, и приятелката му Владислава Зачева, хореограф и телевизионна звезда, която работи в предаването „Като две капки вода“ и позната от X Factor. Те се връщали от почивка в Банско, автомобилът им след сблъсъка остана заклещен по средата.

По чудо след тежкия верижен удар е невредимо 4-годишно момченце, което пътувало в първия ударен лек автомобил „Опел“ заедно с майка си.

75-годишният Васил Василев от благоевградския кв. „Еленово“, който пътувал в посока Благоевград, изведнъж навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил в цистерна, пълна с гориво.

„Пътувах от София в посока Петрич, видях, че водачът на отсрещната кола губи управление, опитах се максимално бързо да овладя ситуацията и да избегна челния сблъсък, ударът стана отстрани, откъм вратата на шофьора”, каза 39-годишният шофьор Пенко Раков от София. Той поясни, че водачът на лекия автомобил бил видимо в стабилно състояние, без тежки травми.

На място на пострадалия В. Василев е оказана първа помощ от екип на Спешен център – Благоевград и с линейка е транспортиран до благоевградската болница. „Пациентът няма спомени от случилото се, при направените изследвания тежки наранявания не са установени и е освободен за домашно лечение”, каза дежурният лекар в спешно отделение д-р Орцева.

На мястото на инцидента бяха останали пътниците от катастрофиралите леки автомобили, два опела и ауди. Те бяха стресирани и с леки оплаквания, болки в гърдите и врата от получения силен удар. Волейболистът на ЦСКА Ив. Петров превъзмогна шока от случилото се и разказа:

„Връщахме се с приятелката ми от почивка, видях отдалече, че пред нас става катастрофа, и спрях зад първия автомобил, но госпожата зад мен не успя да овладее скоростта и ни удари. Така се оказахме в капан. Пред първия автомобил имаше спрели още две коли, мисля, че едната беше хонда, но те напуснаха мястото. Пътниците, двама мъже и дамата от автомобила зад нас, доколкото разбрах, също нямат сериозни оплаквания. Годеницата ми бърза за генерална репетиция за шоуто, но не знам как ще се придвижим до София, просто лошо стечение на обстоятелствата, предстоят още неща – попълване на документи и други”, заключи спортистът.

В третия катастрофирал автомобил е пътувал Росен Кацимерски от Благоевград, който е бивш директор във футболен клуб „Македонска слава“. Автомобилът е управляван от съпругата му Маргарита Кацимерска, която има собствен бизнес в сферата на търговията. Синът им Костадин Кацимерски в момента е футболист в „Пирин“ /Разлог/.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *