Пържоли с горчица

Необходими продукти:

  • свински котлети – 2 бр.
  • дижонска горчица – 2 с.л.
  • зехтин – 2 с.л.
  • черен пипер – 1/2 ч.л.
  • сол – 1/2 ч.л.
  • кимион – 1 ч.л.

Начин на приготвяне:

Включете фурната на 220 градуса да загрява. Овкусете със сол свинските котлети от всяка страна.

В купа смесете горчицата, кимион и черния пипер. Намажете месото със сместа.

Запечатайте месото на силен тиган с мазнина за две минути от всяка страна.

Поставете свинските пържоли в тава за печене и ги изпечете за 12 минути. Щом са готови, ги поставете в съд с фолио и ги оставете да си починат за десет минути.

Поднесете свинските пържоли с горчица на тиган с подходяща гарнитура.

loading...


Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *