С 400 гости и хоро на площада учителска щерка сложи край на балната фиеста в Крибул

Дъщерята на учителя по история и география Идрис Топчиев – Шанай, сложи край на балната фиеста в сатовчанското село Крибул. Младата дама посрещна 400 гости на абитуриентската си вечер, която се състоя в местния ресторант.

Празникът, посветен на завършването на Шанай, се превърна в народно веселие. То започна с кръшни хора на площада на селото. Близки, роднини и приятели отправяха своите поздравления и пожелания за здраве, късмет и бъдещи успехи към чаровната абитуриентка.

За своя незабравим празник тя бе избрала елегантна черна рокля, а нейният кавалер Джамал бе заложил на черен панталон, бяла риза и червено сако.

Специално за бала на Шанай от Англия долетя сестра й Елис, от София пък дойде нейният братовчед Веско, който се грижи за прическите на дамите. От Благоевград пристигна вуйчо й Искрен Шишков, заместник-председател на областната структура на ДПС в Пиринско.

Съучениците на Шанай от средното училище в Сатовча бяха неотлъчно до нея в празничната вечер. Купонът продължи до малките часове на нощта.

ЕРОЛ ЕМИЛОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *