Алена предупреждава: Критична седмица очаква тези зодии

Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“.

Овен
Добре ще е през идната седмица да се отдадете на работа и на занимания с рутинни дела. Обърнете по-голямо внимание на навиците, които формирате у себе си – моментът е подходящ да се освободите от вредните и съзнателно да си изградите нови привички. Дните са добри и за личния ви живот.

Телец
Уместно ще е през седмицата да вършите рутинна работа и да се фокусирате върху ежедневните си ангажименти и отговорности. Възможно е да имате по-силни преживявания с човек от нежния пол. Бъдете внимателни, избягвайте конфликтните ситуации. Забравете за лъжите, не са във ваша полза.

Близнаци
Когато се изявявате пред околните, обърнете внимание на творческия подход. Забавлявайте се и гледайте на живота като на игра – в крайна сметка той е точно това. Отделете време на любимите си хора. Моментът е подходящ да постигнете вътрешен баланс и да откриете центъра в себе си.

Рак
През седмицата няма да е целесъобразно да взимате важни решения или да се впускате в нови инициативи. През периода ще регистрирате голяма активност, свързана с дома ви и с хората в него. Добре ще е, ако избягвате да се въвличате в конфликти и да не реагирате импулсивно.

Лъв
При вас ще се отбележи активност на разговорите, срещите, кратките пътувания, като цяло движението и общуването ще бъдат интензивни. Стремете се да се държите разумно и да се владеете. Опитвайте се да гледате света през очите на човека срещу себе си. Не се ядосвайте за глупости.

Дева
Пред дадения период ще се посветите на бизнес и на разрешаване на финансови въпроси. Добре би било да обърнете по-голямо внимание на здравето си и да се погрижите за него, като например се храните балансирано и спазвате правилен режим. Навлизате в период, през който ще проявявате голяма активност.

Везни
Добре би било през идните дни да се уединявате, да се обръщате навътре към себе си и да правите равносметки. През втората половина на периода може да получите неочаквани приходи. При някои представители на знака може да се случат радикални промени, които да ги тласнат в нова посока.

Скорпион
Възможно е през тази седмица да имате силни преживявания с представител на противоположния пол. Владейте се, вие умеете да се контролирате. Не позволявайте на твърде силни страсти да замъгляват съзнанието ви. Грижете се за своето вътрешно спокойствие.

Стрелец
Ще се наблюдава активност по отношение на професионалната ви реализация и обществения ви статут – ще ставате все по-решителни и инициативни в тези сфери. Не е препоръчително да харчите пари импулсивно – през идните дни всеки разход трябва да се преценява внимателно.

Козирог
Времето е подходящо за учене, за разширяване и обогатяване на вижданията ви. Като цяло периодът е добър за пътувания и за контакти. Моментът е подходящ да се отървете от това, което не допринася за развитието ви. Движението в един и същ коловоз едва ли ще доведе до нещо различно.

Водолей
През идната седмица не е добре да се впускате в рискови начинания, особено в такива, които са свързани с бизнес и с разрешаването на финансови въпроси. Погрижете се за здравето си – добре е да не прекалявате с нищо. Темата за партньорските ви отношения също ще бъде актуална през периода.

Риби
През дадения период на преден план ще излезе темата за партньорските ви отношения, но точно сега избягвайте да взимате важни решения за тях. Възможно е да изпаднете в зависимост заради твърде силните си страсти и емоции. Погрижете се да постигнете вътрешен мир и спокойствие.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *