Американка откри лек срещу рака! Ето каква е нейната тайна

Американка откри лек срещу рака и накара лекарите да повярват в чудеса. Кандис Мери Фокс останала повече от изненадана, когато лекарите й казали, че заради рак на щитовидната жлеза, който се е разпространил и към другите й органи, й остават още само пет години живот.

След като научила диагнозата си, 31-годишната Кандис отказала да отиде на химиотерапията, която й е била насрочена за следващите 6 месеца и за това време всеки ден се хранела с по три ананаса на ден, защото научила, че той помага при лечението на рака. Също така, ежедневно хапвала грейпфрут, лимон, папая, ябълки, киви и банани.

Освен това, по време на лечението, не приемала абсолютно никакви протеини от животински произход. Кандис твърди, че в рамките само на шест месеца, ракът от четвърти етап, почти напълно е изчезнал, а изумените лекари са потвърдили и че тя е напълно излекувана. „Неизбежно се карах с тях, откакто научих диагнозата си. Разбрах, че бромелаинът от ананасите, кивито и папаята разрушава протеиновия слой на рака. Протеините от животински произход пък са храна за рака, а когато ям такава храна, голяма част от моята енергия се насочва към храносмилането, така че тялото ми не може да се лекува.“, споделя още тя.

„Яжте малки порции плодове, които ще „изядат“ рака. Аз така успях да се освободя от тази болест в рамките на шест месеца. Вече нямам рак и съм много благодарна за това“, споделя още Кандис.

Историята на Кандис не е необичайна. През 2011 г. й открили бучка над лявата раменна кост, а резултатите от изследванията показват, че тя има рак на щитовидната жлеза. Но въпреки терапиите, ракът се разпространил върху черния дроб и шията, а карциномни клетки са били открити и в белите дробове. Лекарите й давали най-много пет години живот.

Британката Кандис, която тогава живеела в Австралия, си спомня с тъга за това време: „Имах само пет години или шест месеца, за да се освободя от тази болест. Реших да им покажа, че мога да го направя сама. Започнах да ям много плодове, понякога карах седем дни само на вода“, разказва тя.

След като чела изследвания по темата, започнала да се храни изключително с плодове и зеленчуци. Най-често ядяла ананас заради бромелаинът, за който се твърди, че „яде“ рак и изхвърлила всички тежки ястия. Спряла да използва химически козметични продукти и средства за почистване, спряла да пуши, а взела и мерки, да намали стреса в живота си. „Стресът, химикалите и животинските продукти хранят раковите клетки, така, че аз се „откачих“ от тях, казва Кандис.

Онкологът Марк Симон, директор на Института за изследване на храните, към центъра за онкология, казва: “Диетата играе важна роля, заедно с тренировките, положителното отношение, дори и духовността. Плодовете като ананасът съдържат бромелаин, за който е известно, че има добър ефект срещу рака“, потвърждава този специалист. И признава, че Кандис може би е открила нов, по-ефективен лек срещу рака.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *