Банско събра най-красивите дами на планетата

Красота, стил и талант вплете в себе си десетото, юбилейно издание на конкурса „Мисис Планет“, който се проведе в Банско на 7-ми ноември.
Най-красивите омъжени дами на планетата дефилираха на сцената на Посетителски-информационен център Банско и впечатлиха публиката с различните си визии и умения.
Финалът премина в три тура, а темата на тазгодишното издание бе „Екопланет-да запазим земята чиста за нашите деца“. Тематични бяха и костюмите на претендентките в началото на конкурса, силно повлияни от природните красоти на планетата. Единайсетте участнички от Беларус, Северна Македония, Казахстан, Монтенегро, Малайзия, Южна Африка, Крим, Украйна, Индия, Северна Африка и България бяха поздравени от малките танцьори на „Силвана денс“ и прекрасните певици от трио „Пиринка“, акомпанирани от гайдаря Лазар.
В първата част, красавиците представиха държавите от които идват, чрез традиционни костюми. Ослепителната Мариана Атертон, провъзгласена за най-красивата омъжена бургазлийка, бе в българска народна носия.
Рундът на талантите показа танцувалните, певчески и художествени умения на дамите, които не пестиха сили и енергия, за да впечатлят журито.
На финала, участничките се появиха с вечерни тоалети на топ дизайнери от своите държави, а краят бе отбелязан със страхотен коктейл, на който трио „Пиринка“ поздрави победителките с традиционни фолклорни изпълнения.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. ОчевАдно

    От цивилизованите държави-НИТО ЕДНА! И само Българие е от ЕС! Тоя конкурс трябва а се провежда в Мозамбик!

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *