„Беласица” губи за дълго време юношески национал

За дълго време „Беласица” губи крайния си нападател Запро Динев. Бившият юношески национал ще претърпи операция на адукторите в началото на идната седмица. В днешния мач срещу „Рилски спортист“ със сигурност няма да се появи и десният бек Александър Смилков, който поднови тренировки, но все още не е готов за игра. От травмата, получена срещу ЦСКА 1948, вече се възстанови Аспарух Шамкалов, готови за сблъсъка със скиорите са Александър Митушев и Благовест Таушанов.

„Намесата на ЦСКА-София в съдбите на отборите в Трета лига е преекспонирана. Едва ли на Гриша Ганчев му е до изхода на нашия мач с другия червен отбор, та да ни стимулира по някакъв начин. Момчетата си получиха бонуса за равенството на стадиона в Драгалевци съгласно вътрешния правилник”, коментира казуса с премиите старшията на комитите Иван Златински и уточни, че мачът ще се играе на стадиона в с. Коларово.

„Ще се опитаме да откраднем поне точка от петричани”, заяви самоковският наставник Петър Аджов, чието единствено притеснение бе свързано с високите температури в крайния Югозапад.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *