Бербатов заработи 100 бона по Коледа

100 000 долара успя да спечели в навечерието на Коледа футболистът Димитър Бербатов, научи HotArena. Това стана благодарение на стартъп фирмата му – King Football.

Няколко подобни компании получиха парите от новия партньор на Microsoft Innovation Centre. Те са избрани от над 150 кандидата.

Бербатов, който има участие в „King Football” успя да прибере доста солиден приход. Фирмата помага на феновете да откриват по-лесно сувенири на любими свои футболни звезди.
Почитателите получават още и информация относно оригиналността на продуктите, а се разработва и социална платформа за размяна и търговия на сувенирите.

Чрез нея запалянковците ще могат да получават и персонални съобщения от любимците си. Самият Бербатов направи първи стъпки в това отношение. Той написа специално послание на всеки, закупил артикул от неговия бранд, пише „България днес“.

Футболистът отказа да сподели какво е пожелал на почитателите си, като заяви, че ще остави самите те да открият това.
„Към всеки лимитиран продукт има специално послание. Какво е то, не мога да кажа. Всеки ще го открие сам. Единственото, което мога да спомена, е, че всеки ще има персонално съобщение от мен”, обясни още Бербо.

Той посрещна Коледа в дома си, в компанията на половинката си Елена и на двете им дъщери.

Четиримата си направиха мила семейна снимка пред елхата, заедно с подаръците.

„Честита Коледа! Много здраве и щастие на цялото семейство”, пожела им още колегата на Бербо, Стилиян Петров. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *